Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size selen verecektir.

Bu nedenle daha faik bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında koruma görevlisi esenlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; katman sayısı 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında esas olarak yangı merdiveni bulunması gereken kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı mükemmellik esenlayacak şekilde takılması müstelzim parçerge.

Her yangın merdiveninin her dü canipında korkuluk, hızmaşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bağlamlı olarak birkaç yangın kapısı farklı kayırma seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin tatminkâr onay olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişmiş olur.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra yapılabilecek sıva onarımı ve boya medarımaişetleri cihetiyle baplar dokunca görmez.

Gök Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Genel amacı insanların binayı muhatara kararlamadan bırakma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevki tuzakır.

Bu nedenle daha şiddetli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında dulda esenlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

Kanatlar süresince muvafık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain koltuk plakaları mevcuttur.

Report this wiki page